“Construim o echipa puternica” este programul de care echipa ta are nevoie in cantonamentul de pregatire din decembrie/ianuarie. ⚽️🏀🏐

“Construim o echipa puternica” este programul de care echipa ta are nevoie in cantonamentul de pregatire din decembrie/ianuarie. ⚽️🏀🏐

Acest program alcatuit din trei workshop-uri te va ajuta sa le oferi membrilor echipei o baza solida a ceea ce inseamna o echipa puternica.

Fiecare workshop are trei teme principale:

🥇Cunoasterea echipei: prin exercitii simple, practice si puternice, cream spatiul potrivit pentru ca membrii echipei sa se cunoasca mai bine, sa comunice mai bine si sa se sustina reciproc, afland care sunt punctele comune ce ii reprezinta, ii motiveaza si ii ajuta la indeplinirea obiectivelor echipei.

🥈Valorile comune: identificam valorile ce ne unifica ca echipa. Cand suntem de acord cu valorile echipei, crestem increderea si cream spatiul potrivit pentru a lucra mai eficient impreuna.

🥉Liderii si rolul lor: descoperim care sunt nevoile si resursele pe care fiecare membru le are la dispozitie pentru a-si ajuta coechipierii in luarea celor mai bune decizii.

Ai nevoie de acest program daca:
Iti doresti sa conduci o echipa ce are un scop clar.
O echipa in care tensiunea dintre coechipieri e vazuta ca pe o oportunitate de imbunatatire.
O echipa unde conflictul este evitat, dar abordat intr-o maniera simpla printr-un proces de sustinere.
O echipa in care ascultarea si dialogul sunt aptitudini obijnuite pentru o mai buna intelegere reciproca.
✅Iti doresti o echipa unita, cu jucatori hotarati si motivati pentru a indeplini obiectivul comun.

Un workshop dureaza 2h30’. Pe parcursul celor 3 zile membrii echipei beneficiaza de sedinte de coaching individual si supervizare a unui antrenament.

Pentru mai multe detalii contactati-ma!