PROGRAME

Oferim servicii de consultanta si coaching echipelor sportive, echipei de management a cluburilor sportive, antrenorilor si sportivilor ( 1-1 coaching, team coaching).

Esti manager al unei echipe sportive si iti doresti sa descoperi cea mai buna abordare, atitudine, strategie si plan de actiune pentru a construi o echipa de succes?

Esti antrenor si iti doresti sa conduci o echipa ce are un scop clar? O echipa in care tensiunea dintre coechipieri e vazuta ca pe o oportunitate de imbunatatire? Unde conflictul este evitat, dar abordat intr-o maniera simpla printr-un proces de sustinere? O echipa in care ascultarea si dialogul sunt aptitudini obijnuite pentru o mai buna intelegere reciproca?

Esti sportiv si iti doresti sa iti atingi potentialul maxim atat pe plan profesional cat si personal?

Iti punem la dispozitie uneltele, tehnicile si strategiile potrivite nevoilor tale. Programele sunt sustinute de Gabriela Tichelea.

 • Team Building & Team Development

  un program interactiv menit sa ii ofere echipei dumneavostra o baza solida a ceea ce inseamna o echipa dedicata si coerenta.

 • Leadership Development

  un program creat pentru antrenori si echipa de management a cluburilor sportive, menit sa ii ajute sa descopere cea mai buna modalitate, atitudine, strategie si plan de actiune pentru a construi o echipa puternica.

 • Talent Development

  vizitarea colegiilor si universitatilor sportive pentru a ajuta elevii si studentii sa faca alegerile potrivite pentru viitorul lor.

 • Life After Sport

  un program ce ajuta sportivii sa isi gestioneze stilul de viata si sa isi sporeasca abilitatea de a concura la cel mai inalt nivel, dezvoltand in acelasi timp abilitatile necesare construirii unei viitoare cariere, in sport sau in afara sportului.