Tineri curajosi ce aleg sa faca Romania sa functioneze mai bine

Tineri curajosi ce aleg sa faca Romania sa functioneze mai bine.

In luna martie am descoperit, pe facebook, pagina Sport Business Chain. Mi-a placut tare mult abordarea lor asa ca am decis sa iau legatura cu Teodora Bucurca si Cosmin Albu.

Intentia mea a fost sa ii felicit pentru initiativa, sa le urez succes si sa imi rezerv un bilet la evenimentul organizat de ei, din 28 – 30 Septembrie, Domeniul Stirbei.

Prima intalnire am avut-o pe Skype si a durat aproximativ 6 ore! M-au cucerit cu entuziasmul, curajul, implicarea si istetimea lor.

Cosmin și Teodora, sunt doi tineri ce au plecat la studii în Anglia, la Manchester Metropolitan University, unde au studiat managementul sportiv.

In timpul și dupa facultate au lucrat la tot felul de proiecte, au intrat in anturajul cluburilor de elita, al marcilor de echipament sportiv, al sponsorilor, o lume in care business-ul sportiv este la ordinea zilei.

E mai mult de un an de cand cei doi pregatesc Conferinta Sport Business Chain, iar vara ce tocmai a trecut, cei doi au hotarat sa se reintoarca in Romania, sa ajute sectorul sportiv.

Atat stirile despre conferinta, cat si faptul ca ei au incredere si demonstreaza ca lucrurile se pot schimba atunci cand esti hotarat, cand muncesti mult si mai ales, cand nu te lasi infrant de nici un obstacol, dau incredere si altor tineri sa se reintoarca in tara.

In urma cu doua zile am fost contactata de un sportiv, proaspat absolvent de master in UK. Inspirat de ceea ce fac Teodora si Cosmin, imi povestea ca se gandeste sa se intoarca in Romania si sa lucreze in business-ul sportiv.

Desigur, o astfel de decizie nu e usoara, mai ales cand ofertele din UK sau Olanda – in cazul respectivului sportiv, sunt foarte tentante.
In plus apar foarte multe intrebari iar raspunsurile nu le poti descoperii imediat. Tocmai de aceea, o oportunitate foarte mare este accea de a participa la Conferinta Sport Business Chain.

In Romania e un “teren” foarte mare pentru oricine isi doreste sa “joace” ceea ce stie mai bine pentru a ajuta sectorul sportiv.

Am considerat ca exista o stransa legatura intre GTS- Agency si SBC, ambele avand scopul de a crea de oportunitati de dezvoltare pentru sectorul sportiv. Astfel ca, am acceptat cu mare interes sa particip la conferinta, ca speaker si sa vorbesc despre tranzitia profesionala a sportivilor, despre cum poate coaching-ul sa ii ajute sa isi creeze oportunitati de dezvoltare atfel incat sa atinga un inalt nivel de performanta atat in viata profesionala si personala.

De-a lungul timpului am participat la multe conferinte. Personal, consider ca exista o mare diferenta intre ceea ce se intampla la nivel national si ceea ce se intampla la nivel international. Iar acea diferenta nu este despre calitatea informatiilor, ci este despre deschiderea participantilor de a se implica, de a impartasi, de a experimenta, de a fi curiosi – de a fi prezenti 100% la acel eveniment fie ca e conferinta, workshop, curs, etc. Consider ca e timpul ca experienta traita sa “vorbeasca”, ci nu posibilitatea de a mai dauga o diploma in sertar

Pentru ca SBC isi propune sa ofere valoare organizatiilor sportive, oferind contextul pentru a conecta partenerii si comunitatile, precum si oportunitatea de a explora tendintele si perspectivele actuale, consider ca organizarea Conferintei SBC este o initiativa grozava pentru sectorul sportiv romanesc.

Bilete disponibile gasiti
https://sportbusinesschain.com/tickets-packages/ iar daca folositi codul PC77INT007 , in procesul de check-out, veti avea o reducere de 15%.