În 2022 Gabriela a fost alegerea noastră pentru un offsite de management cu elemente de team building. Abordarea ei a adus un factor diferențiator față de restul companiilor de training: performanța în sport ca paralelă pentru viața profesională. Sesiunile au fost foarte naturale, axate mult pe coaching și introspecție, iar rezultatul a depășit așteptările. Ne bucurăm acum să avem o echipă de management care comunică deschis și își dorește repetarea unui astfel de eveniment și pe viitor. - Dana Popescu HR Lead Playtika
Workshop-urile cu Gabriela au adus un plus de încredere în cadrul echipei noastre. Am reușit să ne cunoaștem mai bine și să găsim elemente care să ne apropie. Consider că a schimbat dinamica relațiilor într-un mod pozitiv. - Radu Andrei Tamas, Team Lead CSM Bacau
Sunt incantat ca am cunoscut-o pe Gabriela. Lucrand impreuna, am reusit sa aduc plus valoare in activitatea mea de manager dar si in cea de antrenor. Prin sedintele de coaching m-a ajutat sa imi recastig increderea si sa constientizez valoarea propriilor forte, astfel incat reusesc sa imi setez obiective mai mari si mai clare. - George Tautu, Team Manager CSM Oradea
Previous
Next

O nouă abordare pentru a construi o echipă puternică

„O echipă nu este un grup de oameni ce lucrează împreună, o echipă este un grup de oameni ce au încredere unii în ceilalți” Simon Sineck.

Pentru a construi o echipă puternică este necesar să urmărim trei aspecte și să creăm contextul în care acestea să fie explorate: membrii echipei, valorile și liderii. 

Urmarind aceste aspecte construim o echipă care are un obiectiv clar, o echipă în care conflictele sunt adresate într-o manieră constructivă printr-un proces simplu de susținere, o echipă unde dialogul și ascultarea sunt practici obișnuite, o echipă unită în care membrii sunt hotărâți și motivați pentru a îndeplini obiectivul setat împreună. 

Această nouă abordare este inspirata din Transformational Presence.

Prezența este modul în care noi ne arătăm lumii. Aceasta ne determina emoțiile, alegerile, comportamentul și, prin urmare, ne influențează viitorul. Fiind prezenți într-o maniera dinamica și autentica, vom avea o mai mare influență pozitivă asupra a ceea ce se intamplă cu noi și cu cei din jurul nostru.

Transformational înseamnă schimbare profunda din interior si are loc în ființa noastră, în centrul existenței noastre ca individ sau echipă. Este un catalizator pentru a realiza schimbări de opinii și convingeri care nu mai funcționează.

Prezenta Transformationala este modul ce armonizeaza ceea ce suntem noi in esența cu scopul vieții noastre. Ne aduce in contact cu conștiința si cu potențialul momentului. Scoate la iveala cea mai pozitivă și frumoasă parte a noastră și o conectează cu energia necesară pentru ca schimbările să aibă loc, în a ghida oamenii să se dezvolte, să lucreze alături unii de ceilalți, canalizând din pasiunea și potențialul lor. 

Aplicând aceasta abordare, echipa va învăța cum să treacă peste obstacole și conflicte, cum să gândeasca dintr-un loc unde văd doar oportunități și lucrează cu ce au la dispoziție pentru a atinge potențialul maxim. Problemele  vor fi văzute doar ca surse de informații și nu ca ceva ce trebuie rezolvat.  

Aceasta abordare se regăsește în programele noastre care pot fi livrate atât on site cât și off site echipelor sportive, sau de business, care au nevoie să lucreze la felul în care comunică cu ceilalți, colaborează și se conectează. 

Construim o echipă puternică

Acest program alcătuit din trei workshop-uri te va ajuta să le oferi membrilor echipei o bază solidă a ceea ce înseamnă o echipă puternică.

Fiecare workshop are trei teme principale:

 • Cunoașterea echipei: prin exerciții simple, practice și puternice, creăm spațiul potrivit pentru ca membrii echipei să se cunoască mai bine, să comunice mai bine și să se susțină reciproc, aflând care sunt punctele comune ce îi reprezintă, îi motivează și îi ajută la îndeplinirea obiectivelor echipei.
 • Valorile comune: identificăm valorile ce ne unesc ca echipă. Când suntem de acord cu valorile echipei, creștem încrederea și creăm spațiul potrivit pentru a lucra mai eficient împreună.
 • Liderii si rolul lor: descoperim care sunt nevoile și resursele pe care fiecare membru le are la dispoziție pentru a-și ajuta coechipierii în luarea celor mai bune decizii. 

Transformational Team Building

 Este un program de o zi, ce poate fi livrat atât on site cât și off site echipelor sportive sau de business care au nevoie să lucreze la:

 • felul în care comunică cu ceilalți;
 • felul în care colaborează;
 • și se conectează între ei. 

Acest team building are rolul de a-i încuraja pe membrii echipei să se cunoască la un nivel mai profund, să-și dorească să se implice cu adevărat în proiectele echipei și să colaboreze eficient împreună. 

Coaching Individual

Acest program este pentru tine daca îți dorești:

 • claritatea și conștientizarea provocărilor cu care te confrunți;
 • mulțumirea care vine din faptul că ceea ce ți se întâmplă nu mai este o necunoscută sau un lucru de neînțeles pentru tine, chair dacă poate nu va fi ușor să lucrezi cu ce descoperi, cel puțin știi cu ce ai de-a face;
 • un plan structurat pentru abordarea provocării tale pe mai departe;
 • leadership-ul asupra propriei tale vieți, atunci când crezi că ai pierdut controlul;
 • încredere în tine și în forțele tale de a-ți schimba realitatea înconjurătoare.

Clienții mei au ajuns întotdeauna acolo unde și-au dorit. Lucrăm pe obiective concrete și obținem rezultate, atât timp cât ești dedicat procesului și dispus să-ți investești energia în el.

Cum putem lucra împreună?

Toate programele sunt adaptate nevoilor fiecărui client, așadar te invit la o cafea virtuală pentru a discuta despre tine sau echipa ta. Apoi, în funcție de nevoi, disponibilitate și numărul de participanți, vei primi oferta noastră! Serviciile 7TEAMZ sunt destinate echipelor de orice fel, atât din mediul privat cât si public.