Servicii

Gabriela Tichelea

Trainer & Coach

Construim echipe puternice!

Bun venit! Sunt aici pentru a vă ajuta să construiți o echipă puternică și motivată, indiferent de tipul de afacere sau de echipă la care lucrați.

Prin intermediul programelor  personalizate, vă ajut să vă dezvoltați abilitățile de comunicare, leadership și colaborare, pentru a vă atinge obiectivele și pentru a vă îmbunătăți performanțele.

Mă angajez să ofer cele mai bune servicii și soluții adaptate nevoilor dvs., așa că nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații.

Ce fel de servicii ofer

Cu o abordare practică și interactivă, bazată pe experiență, programele au ca scop creșterea performanței individuale și de echipă. 

Transformational Team Building este un program de jumătate de zi, livrat atât on site, cât și off site, conceput pentru a ajuta echipele să își dezvolte abilitățile de colaborare, comunicare și încredere reciprocă.

De ce ar avea nevoie o echipă de acest program? Fie că este vorba de o echipă nou formată sau una deja consolidată, există întotdeauna loc pentru îmbunătățirea relațiilor și a modului în care membrii echipei lucrează împreună. Uneori, rutina zilnică poate duce la lipsa de conexiune și înțelegere între colegi, iar acest program vine în ajutorul lor, pentru a se reconecta și a reînnoi încrederea în echipă.

Transformarea presupune o schimbare profundă și autentică, iar acest program se concentrează pe facilitarea acestui proces de transformare în cadrul echipei. Prin intermediul unor exerciții și activități interactive, echipele vor fi încurajate să exploreze perspective noi, să se cunoască mai bine unii pe alții și să își dezvolte abilitățile de comunicare și colaborare.

Beneficiile acestui program sunt multiple. Prin participarea la Transformational Team Building, membrii echipei vor putea să:

 • Descopere perspective noi și să își dezvolte abilitățile de comunicare și colaborare, ceea ce va conduce la o mai bună înțelegere reciprocă și la un mediu de lucru mai armonios;
 • Reconecteze cu ceilalți membri ai echipei și să își dezvolte încrederea reciprocă, ceea ce va conduce la o mai mare coeziune și încredere în capacitatea echipei de a realiza obiectivele comune;
 • Exploreze idei noi și soluții creative prin activitățile interactiva, ceea ce va conduce la o mai mare inovație și îndrăzneală în ceea ce privește luarea deciziilor;
 • Își dezvolte abilitățile de leadership și de lucru în echipă, ceea ce va conduce la o îmbunătățire a performanței și la o abordare mai eficientă și productivă a proiectelor comune.

În concluzie, Transformational Team Building este un program eficient și valoros pentru orice echipă care dorește să își dezvolte abilitățile de comunicare, colaborare și încredere reciprocă, pentru a atinge performanțe superioare și pentru a crea un mediu de lucru armonios și productiv.

Programul “Construim o echipă puternică” prin cele trei workshop-uri:

Cunoașterea echipei: Acest workshop este destinat să ajute membrii echipei să se cunoască mai bine, să comunice mai eficient și să se sprijine reciproc, formând o echipă mai unită. Când membrii echipei se cunosc mai bine, își pot da seama de nevoile și dorințele colegilor de muncă, pot să lucreze mai bine împreună și pot să se adapteze mai ușor la diferite situații. Beneficiile includ:

 • Comunicare mai eficientă între membrii echipei
 • Mai multă înțelegere și empatie în interiorul echipei
 • Abilitatea de a face față situațiilor dificile și neașteptate prin susținerea reciprocă

Valorile comune: Identificarea valorilor comune ale echipei este esențială pentru crearea unei echipe puternice și coezive. Când toți membrii echipei sunt de acord asupra valorilor comune, se poate construi o cultură organizațională pozitivă și se poate lucra mai eficient împreună. Beneficiile includ:

 • Creșterea încrederii între membrii echipei
 • Mai multă cooperare și colaborare între membrii echipei
 • Crearea unei culturi organizaționale pozitive și sustenabile

Liderii și rolul lor: Workshop-ul se concentrează pe dezvoltarea abilităților de leadership și pe modul în care fiecare membru al echipei poate ajuta la îmbunătățirea și eficientizarea proceselor de luare a deciziilor. Când membrii echipei sunt conștienți de propriile resurse și nevoi, își pot ajuta coechipierii să ia decizii mai bune și pot conduce mai eficient echipa. Beneficiile includ:

 • Dezvoltarea abilităților de leadership ale fiecărui membru al echipei
 • Creșterea încrederii în abilitățile proprii și ale colegilor de muncă
 • Procese de luare a deciziilor mai eficiente și sustenabile în echipă

În concluzie, participarea la cele trei workshop-uri din programul “Construim o echipă puternică” poate aduce beneficii semnificative pentru membrii echipei și pentru organizație. Prin creșterea încrederii, a cooperării și a abilităților de leadership, echipa poate fi mai unită, mai motivată și mai eficientă în atingerea obiectivelor comune.

Obiectivul programului: Programul de team coaching are ca obiectiv principal dezvoltarea echipei tale prin abordarea unei nevoi specifice identificate in prealabil. Vom lucra impreuna pentru a gasi solutii care sa imbunatateasca comunicarea, colaborarea si performanta echipei tale.

Durata programului: Durata programului va fi adaptata nevoilor tale si ale echipei tale. 

Procesul de coaching: Procesul de coaching va incepe prin identificarea nevoilor si obiectivelor tale si ale echipei tale. Vom avea o sedinta initiala in care vom discuta problemele actuale, oportunitatile si obiectivele. Apoi, vom dezvolta un plan de actiune personalizat care sa ajute echipa ta sa depaseasca problemele actuale si sa atinga obiectivele dorite. Vom lucra impreuna prin sedinte periodice de coaching si exercitii de dezvoltare a echipei pentru a consolida abilitatile de leadership si de lucru in echipa ale membrilor echipei.

Activitati specifice programului: Activitatile specifice programului vor fi adaptate nevoilor tale si ale echipei tale. Acestea pot include sesiuni de formare pentru dezvoltarea abilitatilor de leadership, exercitii de consolidare a echipei si facilitarea sesiunilor de comunicare si dezvoltare a strategiei. Vom colabora cu membrii echipei tale pentru a identifica ce activitati specifice sunt cele mai relevante pentru nevoile lor individuale si pentru ale echipei.

Monitorizare si evaluare: Pe masura ce progresam prin programul de coaching, vom monitoriza si evalua progresul echipei tale. Vom examina ce lucruri functioneaza bine si ce trebuie sa fie imbunatatit si vom ajusta planul de actiune in functie de nevoile schimbatoare ale echipei tale.

In concluzie, acest program de team coaching va fi adaptat nevoilor specifice ale echipei tale si va include procesul de coaching, activitati specifice programului si monitorizarea si evaluarea continua. Scopul final este de a imbunatati performanta si de a dezvolta o echipa puternica si coeziva care sa atinga obiectivele comune.

Programul Transformational Group Coaching este o experiență unică de dezvoltare personală și profesională prin coaching de grup. Vei avea ocazia să lucrezi în grup cu alți participanți pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a-ți dezvolta abilitățile personale și profesionale.

Fiecare ședință de coaching va fi structurată în jurul unor teme specifice, care vor fi discutate în grup și pe care le vei explora și prin exerciții individuale. Vei primi sprijin din partea coach-ului în identificarea și dezvoltarea abilităților de leadership, precum și în abordarea provocărilor personale și profesionale.

În cadrul programului, vei descoperi cine ești cu adevărat, valorile tale și în ce fază a leadership-ului te afli. Vei învăța să gestionezi mai bine situațiile dificile și vei dezvolta noi abordări în fața provocărilor personale și profesionale. Vei beneficia de feedback și suport din partea celorlalți participanți în grup, care te vor încuraja și te vor ajuta să-ți atingi obiectivele.

Programul este disponibil atât în variantă online, astfel încât poți participa din confortul casei tale. 

În concluzie, programul Transformational Group Coaching este o oportunitate excelentă de dezvoltare personală și profesională prin coaching de grup. Vei beneficia de suportul și feedback-ul celorlalți participanți în grup, vei dezvolta noi abordări și te vei dezvolta ca lider și ca persoană. Dacă ești în căutarea unei experiențe de transformare și dezvoltare personală, acest program este pentru tine.Pentru a ne asigura ca programul Transformational Group Coaching este potrivit pentru tine si pentru grupul nostru, inscrierile se fac doar dupa o discutie telefonica sau prin recomandare. Este important sa ne asiguram ca persoanele participante impartasesc un set similar de valori, iar prin intermediul acestor interviuri putem sa ne asiguram ca acest lucru se intampla. Dorim sa cream un grup armonios, unde fiecare participant se simte confortabil si este motivat sa isi atinga obiectivele de dezvoltare personala si profesionala.

De asemenea, este important sa mentionam ca numarul de participanti este limitat. Aceasta decizie a fost luata pentru a crea un mediu sigur si intim de dezvoltare, in care fiecare participant sa aiba timpul si spatiul necesar pentru a se exprima si a beneficia de feedbackul celorlalti membri ai grupului.

Coaching-ul individual este un proces de dezvoltare personală și profesională care se concentrează pe nevoile și obiectivele tale. În timpul sesiunilor de coaching, vei avea ocazia să îți explorezi și să îți dezvolți abilitățile, să îți atingi obiectivele și să îți depășești limitările personale.

Ca și coach, îți voi oferi un spațiu sigur și confidențial în care să explorezi gândurile, emoțiile și perspectivele tale. Vei fi încurajat să reflectezi asupra propriei experiențe și să îți dezvolți noi abordări pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a-ți depăși provocările.

În cadrul programului de coaching individual, vei fi ghidat prin diferite etape ale procesului de dezvoltare personală și profesională. Vei explora și dezvolta abilități precum: conștientizarea de sine, comunicarea eficientă, luarea deciziilor, gestionarea stresului și a conflictelor, leadership-ul și multe altele.

Coaching-ul individual poate fi un proces profund transformator, care îți poate ajuta să îți schimbi perspectiva asupra vieții, să îți atingi obiectivele și să îți dezvolți abilitățile personale și profesionale. Programul este flexibil și adaptabil, fiind adaptat nevoilor și obiectivelor tale unice.

Pentru a afla mai multe despre serviciile de coaching individual și pentru a discuta cum te pot ajuta să îți atingi obiectivele personale și profesionale, te invit să mă contactezi pentru o sesiune de evaluare inițială gratuită.

 

Ce mă recomandă?

Experiența vastă în dezvoltarea personală și organizațională, atmosfera colaborativă și focusul pe rezultate mă recomandă ca partener de încredere. – Gabriela Tichelea.

0 +
Years of Experience
0 k+
Happy Clients
0 %
Satisfaction
Dana Popescu

HR Manager Playtika

5/5

În 2022 Gabriela a fost alegerea noastră pentru un offsite de management cu elemente de team building. Abordarea ei a adus un factor diferențiator față de restul companiilor de training: performanța în sport ca paralelă pentru viața profesională. Sesiunile au fost foarte naturale, axate mult pe coaching și introspecție, iar rezultatul a depășit așteptările. Ne bucurăm acum să avem o echipă de management care comunică deschis și își dorește repetarea unui astfel de eveniment și pe viitor.

Darius Sarca

Antrenor 

5/5
Profesionalismul, sinceritatea și cunoștințele Gabrielei m-au ajutat să devin încrezător in propriile forțe și să fac alegeri mult mai potrivite pentru a produce schimbările pe care mi le doresc. Ședințele de coaching au reprezentat o evoluție la superlativ în cariera mea profesională pentru că am reușit să îmbunătățesc felul cum interacționez, comunic și acționez în relațiile cu cei din jur, astfel încât îmi oferă satisfacția creșterii permanente a dorinței de lucru. 
 
De ce să lucrezi cu mine?

Atuurile mele includ experiența vastă în coaching, abordarea personalizată, confidențialitatea și prețurile competitive. Aceste atuuri mă ajută să ofer clienților mei servicii de coaching de calitate, care să-i ajute să atingă obiectivele și să-și dezvolte abilitățile personale și profesionale.

Abordare personalizată

Ne adaptăm nevoilor și obiectivelor fiecărui client, oferind o abordare personalizată și flexibilă. Fie că este vorba despre îmbunătățirea abilităților de comunicare, dezvoltarea abilităților de leadership sau creșterea stimei de sine, programul este adaptat nevoilor și obiectivelor individuale ale fiecărui participant.

Valori puternice

Ne bazăm pe valori puternice precum respectul, încrederea, responsabilitatea și cooperarea. Aceste valori sunt integrate în toate aspectele programului și sunt promovate activ în cadrul sesiunilor de lucru. Participanții beneficiază astfel de o experiență de dezvoltare personală și profesională autentică, bazată pe valori puternice și practici eficiente.

Suport continuu

Ofer suport continuu și sprijin pe parcursul întregului proces, pentru ca fiecare client să se simtă susținut și motivat să își atingă obiectivele. Îmi place să mențin legătura cu clienții mei și să urmăresc evoluția lor pe termen lung, oferindu-le sprijinul necesar pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și atinge obiectivele.

Acționează acum!

Dacă vrei să crești performanța individuală și a echipei tale, să îmbunatățești comunicarea și să atingi obiectivele, hai să lucrăm împreuna! Contactează-mă acum!