Proiecte

Construim împreună

Sunt o persoană implicată în diverse programe și inițiative, deoarece cred cu tărie în dezvoltarea continuă și în schimbările pozitive pe care le putem aduce în comunitate.

Sunt deschisă la noi colaborări și proiecte, și mă bucur să pot contribui la realizarea unor obiective comune.

Proiecte

În aceste proiecte sunt partener colaborator. Le recomand 100%

Curs de Public Speaking

Curs practic de o zi și jumătate care te va familiariza cu cele mai importante tehnici de structurare a conținutului unei prezentări și de livrare, iar tu vei scăpa definitiv de emoții exersând într-un mediu restrâns și sigur.

Sports Business Academy

Sports Business Academy este prima academie de sports business din Estul Europei acreditată la nivelul Uniunii Europene.

Business Skills for Women

Program de dezvoltare personală și profesională pentru femei.

Imi construiesc starea de bine

Program de wellbeing pentru angajati, adresat segmentului corporate.

De ce îmi place sa fiu partener colaborator?

Lucrul în echipă pentru proiecte educaționale și comunitare mă inspiră și mă motivează, deoarece îmi oferă oportunitatea să contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor din jurul meu.

Colaborarea cu alți profesioniști și voluntari îmi permite să învăț și să îmbunătățesc abilitățile mele, să ofer și să primesc feedback și să atingem obiective comune.

Este un sentiment minunat să pot fi parte dintr-o echipă care face o diferență reală în lume.

0 +
Years of Experience
0 k+
Happy Clients
0 %
Satisfaction
Alina Bota

Asociația Mamprenoare

5/5

Colaborez cu Gabriela în mai multe programe de training, este un coach foarte abil și lucrează foarte bine cu orice fel de grup sau echipă. Gabriela vine cu o abordare fresh în zona de learning & development care vine din experiența ei de sportiv și coach pentru echipe sportive. Prin workshopurile ei reușește să faciliteze cunoașterea membrilor echipei, comunicarea între membri, rezolvarea conflictelor, identificarea valorilor echipei și să construiască astfel echipe puternice (de business sau sportive) care castigă împreuna “meci dupa meci”. 

Monica Legrand

People Around 

5/5

Only worked with Gabriela for a short time while developing together an employee engagement program offered through our organization.

I found her to be calm, organized, creative with an excellent understanding of what the client’s expectations were, and dedicated to getting the process right regardless of the time pressures.

Excellent commitment and strongly recommended.

De ce sa fim parteneri?

Ca partener de proiect, ofer experiență vastă în dezvoltarea personală și organizațională, abilități excelente de comunicare și colaborare și o pasiune pentru a face o diferență pozitivă în comunitate.

Expertiză

Am o experiență vastă în dezvoltarea personală și organizațională și pot aduce expertiza necesară pentru a dezvolta proiecte de succes.

Colaborare

Mă bazez pe comunicare deschisă și feedback constant, pentru a asigura că lucrurile se mișcă într-un mod eficient și în direcția dorită.

Impact

Îmi doresc sa aduc o diferență pozitivă în comunitate. Lucrând împreună, putem avea un impact semnificativ și durabil.

Ai o propunere de proiect?

Sunt deschisă colaborărilor care aduc beneficii semnificative pentru oameni și mediul înconjurător. Îmi asum angajamentul de a lucra cu seriozitate și implicare 100% pentru succesul proiectelor noastre comune.