Transformational Team Building: Cum sa transformi o echipa obisnuita intr-o echipa extraordinara

Spread the love

Transformational Team Building: Cum sa transformi o echipa obisnuita intr-o echipa extraordinara

Fie că este vorba de o echipă nou formată sau una deja consolidată, există întotdeauna loc pentru îmbunătățirea relațiilor și a modului în care membrii echipei lucrează împreună. Uneori, rutina zilnică poate duce la lipsa de conexiune și înțelegere între colegi, iar acest program vine în ajutorul lor, pentru a se reconecta și a reînnoi încrederea în echipă.

Transformarea presupune o schimbare profundă și autentică, iar acest program se concentrează pe facilitarea acestui proces de transformare în cadrul echipei. Prin intermediul unor exerciții și activități interactive, echipele vor fi încurajate să exploreze perspective noi, să se cunoască mai bine unii pe alții și să își dezvolte abilitățile de comunicare și colaborare.

Transformational Team Building este un program de jumătate de zi, conceput pentru a ajuta echipele să își dezvolte abilitățile de colaborare, comunicare și încredere reciprocă. Programul poate fi livrat atât on site, cât și off site.

Beneficiile acestui program sunt multiple. Prin participarea la Transformational Team Building, membrii echipei vor putea să:

  • Descopere perspective noi și să își dezvolte abilitățile de comunicare și colaborare, ceea ce va conduce la o mai bună înțelegere reciprocă și la un mediu de lucru mai armonios;
  • Reconecteze cu ceilalți membri ai echipei și să își dezvolte încrederea reciprocă, ceea ce va conduce la o mai mare coeziune și încredere în capacitatea echipei de a realiza obiectivele comune;
  • Exploreze idei noi și soluții creative prin activitățile interactiva, ceea ce va conduce la o mai mare inovație și îndrăzneală în ceea ce privește luarea deciziilor;
  • Își dezvolte abilitățile de leadership și de lucru în echipă, ceea ce va conduce la o îmbunătățire a performanței și la o abordare mai eficientă și productivă a proiectelor comune.

Iată ce a însemnat programul Transformational Team Building pentru echipa DECOLIS:

“In acest weekend am simțit ca suntem o echipa și că performanța și puterea echipei noastre este data de valoarea pe care o aduce fiecare om. Am învățat să schimbăm energia echipei și să o facem să conștientizeze că are resursele necesare și că acele resurse se afla chiar în interiorul ei. Am văzut cum prin felul nostru unic și autentic putem contribui la proiectele și obiectivele echipei.
Am lăsat maștile și discuțiile formale de o parte și ne-am arătat unul altuia într-un mod în care nu am mai facut-o: autentici,vulnerabili și puternici.
Știm acum că resursele necesare echipei se afla în interiorul fiecarui membru care poate contribui prin felul lui unic și valoros la proiectele și obiectivele echipei.
Valorile echipei noastre sunt despre viata și este in regula să fie așa: Prietenie, Fericire, Relație, Hotărâre, Cooperare, Loialitate, Muncă semnificativă, Leadership, Competență.
Bineînteles că s-a lăsat cu lacrimi, îmbrațișări și încurajări atunci cand ne-am spus povestea vieții.
Cu fiori atunci când în mod simbolic fiecare a plantat în grădina echipei valoarea pe care este dispus să o dea în echipă și pe care așteaptă să o primeasca de la echipa.
Multumim Gabriela Tichelea ca ai facilitat acestă întâlnire!” – Olesea Gratilov Dădălau –  CEO DECOLIS.
În concluzie, Transformational Team Building este un program valoros pentru orice echipă care dorește să își dezvolte abilitățile de comunicare, colaborare și încredere reciprocă, pentru a atinge performanțe superioare și pentru a crea un mediu de lucru armonios și productiv.
Dacă sunteți interesat să transformați și echipa dvs. într-o forță puternică și unită, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre programul Transformational Team Building. Vă așteptăm cu drag și suntem gata să vă ajutăm să construiți o echipă de succes!