Sports Business Academy: De la învățare în 2016 la împărtășirea expertizei în 2023

Spread the love

Sports Business Academy: De la învățare în 2016 la împărtășirea expertizei în 2023

Sunt încântată să împărtășesc cu voi o experiență remarcabilă din săptămâna trecută, când am avut privilegiul de a susține o prezentare la Sports Business Academy, ediția 2023. A fost o ocazie incredibilă să împărtășesc cunoștințele mele și să interacționez cu o audiență pasionată de domeniul sportiv.

În timp ce reflectez asupra acestei experiențe, nu pot să nu rememorez și momentul din 2016, când am fost în poziția de cursantă la aceeași academie. Astăzi, mă simt onorată că am fost invitată să împărtășesc perspectiva mea ca specialist în domeniul meu de expertiză. Este o dovadă clară că dedicarea mea față de creștere și dezvoltare personală a fost răsplătită.

Vă încurajez pe fiecare dintre voi să continuați să vă urmați pasiunile și să căutați mereu oportunități de creștere și învățare. Succesele noastre individuale contribuie la evoluția colectivă a industriei noastre.

Mulțumesc Sports Business Academy, mulțumesc Gheorghe Cristian Dragos pentru această oportunitate extraordinară și aștept cu nerăbdare să contribui și să învăț în continuare în această comunitate dinamică.