CSM Târgu Jiu și Medima, parteneri la Târgu Jiu!

Spread the love

Sunt încântată să împărtășesc cu voi o veste extraordinară: Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu are un nou sponsor, Medima Târgu Jiu, și sunt profund recunoscătoare că am avut ocazia să contribui la acest parteneriat prin capacitatea mea de a vedea oportunitățile și de a aduce oamenii împreună, un aspect central în toate proiectele in care sunt implicată.

În fiecare inițiativă, accentul meu principal este pe identificarea oportunităților și pe crearea conexiunilor care să aducă beneficii tuturor părților implicate. În acest caz, am fost extrem de fericită să pot juca un rol activ în facilitarea parteneriatului dintre CSM Târgu Jiu și Medima Târgu Jiu.

Oportunitatea de a aduce un nou sponsor pentru clubul nostru a fost o provocare pe care am abordat-o cu entuziasm și determinare. Am înțeles că stabilirea unei colaborări cu o clinică medicală de prestigiu precum Medima Târgu Jiu ar aduce nu doar beneficii financiare, ci și resurse și expertiză valoroasă pentru sportivii CSM Târgu Jiu și pentru întreaga comunitate.

Rolul meu în acest proces a fost de a identifica această oportunitate și de a facilita întâlnirea dintre cele două părți, evidențiind valorile comune și avantajele colaborării. Mă bucur să văd că eforturile noastre au fost încununate de succes și că CSM Târgu Jiu poate conta acum pe sprijinul solid al Medima Târgu Jiu.

În final, acest parteneriat nu este doar o realizare pentru clubul sportiv, ci și o confirmare a abordării mele în proiectele mele, care se bazează pe găsirea oportunităților și pe crearea legăturilor care să aducă valoare și beneficii pentru toți cei implicați.

Gabriela Țichelea